Ontwerpen

Bij het ontwerpen werken wij nauw samen met u, zodat u van het begin tot het eind bepaald hoe úw opdracht behandeld wordt. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Voor ons is duidelijk: u levert de wensen en wij zetten die om het juiste eindproduct.

Ontwikkelen

Of het nu gaat om het ontwikkelen of onderhouden van een website of om een applicatie. Uw opdracht is onze zorg.

Onderhouden

Heeft u een bestaande website? Dan moet deze natuurlijk wel up-to-date blijven. Uw bedrijf verandert tenslotte ook. Daarom kunnen wij uw website onderhouden.

Zo werkt Mouse Webdesign

Onze werkwijze
De diensten die geleverd worden, zijn volgens een stappenplan opgesteld. De stappen worden in overleg met de klant genomen. Als klant bent u bij elke stap betrokken.
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan bij Mouse Webdesign en geef hierbij aan wat u graag wilt met uw opdracht. Wij gaan voor u een offerte op maat maken en sturen deze binnen 24 uur naar u op.
Kennismakingsgesprek
Mocht u besluiten om met ons in zee te gaan of wilt u graag eerst een persoonlijk contact, dan maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierin stellen wij uw wensen vast, lichten wij onze offerte toe en wordt een eventueel contract opgesteld.
Concept design
Vervolgens maken wij een voorlopig ontwerp. Zodra dit ontwerp klaar is, bespreken wij deze samen met u. Aan de hand hiervan kunnen wij verdere wensen en ideeën in de opdracht verwerken.
Feedback & opdracht afronden
De werkzaamheden zijn nu echt begonnen. Tijdens het gehele proces houden wij nauw contact met de klant. Zodra de werkzaamheden afgerond zijn, wordt uw opdracht na uw goedkeuring afgerond.
Domeinnamen en offshore webhosting
Heeft u nog geen domeinnaam en/of webruimte? Wij adviseren YourHosting. Zij bieden gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. Klik op offshore hosting voor een webhosting of laat dit door Mouse Webdesign regelen.